NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS LEVEL 2

NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS LEVEL 2

Editorial:
PEARSON
Año de edición:
Materia
Autoaprendizaje Inglés
Materia BIC
ELT: libros de lectura escalonados según grado de dificultad
ISBN:
978-1-4479-6746-0
Encuadernación:
Otros
Disponibilidad:
En stock
Colección:
Active Readers

12,30 €
Añadir a cesta
En stock

Everybody in Halloweentown loves Halloween-but not Jack Skellington. Every year he has to sing the same scary songs. He is bored with them. Then, one day, he visits Christmastown...

BURTON, TIM
Un geni del món gòtic i un autor de culte
Nascut a Burbank (Califòrnia, EUA) el 1958, Tim Burton és director de cinema, escriptor i il·lustrador. Ha creat algunes de les obres més innovadores, obscures i extravagants de la història del cinema: Bitelchus (1988), Batman (1989), Eduardo Manostijeras (1990), Mars Attacks! (1996), Sleepy Hollow (1999), Charlie y la fábrica de chocolate (2005), La novia cadáver (2005). Ha produït també el film Pesadilla antes de Navidad (1994).
Els personatges de Burton, solitaris, inadaptats, marginals i monstruosos, deixen entreveure una tendresa i una bondat universals. L'estètica de les seves històries, fantàstica, gòtica i agredolça, inspirada en mites, còmics i contes de fades, li ha fet guanyat admiradors incondicionals a tot el món. I és que l'extraordinària imaginació i originalitat de Burton, convertit ja en una figura de culte, són pròpies d'un geni.
Burton viu a Nova York i Los Angeles.
La trista mort del Noi Ostra és la seva primera obra com a escriptor i il·lustrador.

Otros libros del autor