LA DESAPARICIO DE STEPHANIE MAILER

LA DESAPARICIO DE STEPHANIE MAILER

Editorial:
EDICIONS LA CAMPANA, S.L.
Año de edición:
Materia BIC
FICCIÓN MODERNA Y CONTEMPORÁNEA
ISBN:
978-84-16863-39-6
Páginas:
656
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Disponib 24/48H

22,90 €
Añadir a cesta
Disponib 24/48H

Després de la Veritat, la Desaparició. NOMÉS DICKER PODIA SUPERAR-SE A SÍ MATEIX. Més de 4.000.000 de lectors l'estaven esperant. Pel guanyador del Premi Goncourt del Lycéens, del Gran Premi de Novel·la de l'Acadèmia Francesa, del Premi Lire, del Premi Qué Leer i del Premi San Clemente. 30 de juliol del 1994. Orphea, una petita ciutat costanera dels Hamptons, a l'estat de Nova York, està molt trasbalsada per un succés esgarrifós: l'alcalde i tota la seva família han mort assassinats a casa seva, juntament amb una noia que passava per allà fent jòguing i havia sigut testimoni del crim. Investigaran el cas dos joves policies, el Jesse Rosenberg i el Derek Scott. Ambiciosos i tenaços, aconseguiran desemmascarar l'assassí gràcies a tot un seguit de proves incontestables, cosa que els valdrà els elogis dels seus superiors i fins i tot una condecoració. Però vint anys més tard, a principis d'estiu del 2014, el Jesse rep, pocs dies abans de deixar el cos de policia, la visita d'una periodista, la Stephanie Mailer, que li assegura que es va equivocar de culpable. Poc després, la jove desapareix en circumstàncies misterioses. Què li ha passat a la Stephanie Mailer? Què ha descobert? I, sobretot: què va passar en realitat el vespre del 30 de juliol del 1994 a Orphea? Què n'han dit:
«Va i ve en el temps com si res. Un narrador extraordinari. Endimoniada lectura que, com bé adverteix l'autor, s'ha de fer gairebé d'una tirada. Dicker no escriu paràgrafs en els quals aturar-se i meditar. El vertigen creixent en què es desenvolupa aquesta trama és una gran maniobra que requereix entregada atenció. La lleugeresa, la ferocitat; i també l'alegre frivolitat i impunitat del jove Dicker per deixar anar a l'arena narrativa aquestes bèsties negres, hauria deixat bocabadat el jove Hamlet.»
Lilian Neuman, La Vanguardia «Ben travada i, sobretot, molt real. Dicker és sinònim d'una bona estona de literatura que permet al mateix temps evasió i desconnexió sense deixar en el fons d'estar pensant en la realitat que ens envolta.»
Martí Gironell, L'Illa dels Llibres

DICKER, JÖEL
Joël Dicker nació en Suiza en 1985. Su primera novela, Los últimos días de nuestros padres, que Alfaguara publicará en 2014, está basada en la desconocida historia de una unidad de inteligencia británica encargada de entrenar a la resistencia francesa durante la Segunda Guerra Mundial y resultó ganadora en 2010 del Premio de los Escritores Ginebrinos. Su segunda novela, La verdad sobre el caso Harry Quebert (2012), descrita como un cruce de Larsson, Nabokov y Philip Roth, ha recibido el favor del público y de la crítica más exigente, ha sido galardonada con el Premio Goncourt des Lycéens, el Gran Premio de Novela de la Academia Francesa y el Premio Lire a la mejor novela en lengua francesa. Su traducción a treinta y tres idiomas la confirma como el próximo fenómeno literario global.

Otros libros del autor

 • LA DESAPARICIÓN DE STEPHANIE MAILER
  Titulo del libro
  LA DESAPARICIÓN DE STEPHANIE MAILER
  DICKER, JÖEL / AMAYA GARCÍA GALLEGO / MARIA TERESA GALLE
  Tras la Verdad, la Desaparición. SOLO DICKER PODÍA SUPERARSE A SÍ MISMO. Más de 9.000.000 de lectores la están esper...
  En stock

  10,95 €

 • LA VERDAD SOBRE EL CASO HARRY QUEBERT (EDICIÓN LIMITADA)
  Titulo del libro
  LA VERDAD SOBRE EL CASO HARRY QUEBERT (EDICIÓN LIMITADA)
  DICKER, JÖEL / JUAN CARLOS DURÁN ROMERO
  El mayor fenómeno editorial de los últimos años: un joven suizo de 27 años con un thriller monumental. Más de 9.000...
  Disponib 24/48H

  6,95 €

 • EL ENIGMA DE LA HABITACIÓN 622
  Titulo del libro
  EL ENIGMA DE LA HABITACIÓN 622
  MARÍA TERESA GALLEGO URRUTIA / DICKER, JÖEL / AMAYA GARCÍA GALLEGO
  Vuelve el «principito de la literatura negra contemporánea, el niño mimado de la industria literaria» (GQ): el nuevo...
  En stock

  22,90 €

 • LA DESAPARICIÓN DE STEPHANIE MAILER
  Titulo del libro
  LA DESAPARICIÓN DE STEPHANIE MAILER
  GALLEGO URRUTIA, MARÍA TERESA / DICKER, JÖEL
  Tras la Verdad, la Desaparición.SOLO DICKER PODÍA SUPERARSE A SÍ MISMO.Más de 4.000.000 de lectores la están esperan...
  En stock

  22,90 €

 • EL LIBRO DE LOS BALTIMORE
  Titulo del libro
  EL LIBRO DE LOS BALTIMORE
  GALLEGO URRUTIA, MARÍA TERESA / DICKER, JÖEL
  Tras impactar a tres millones de lectores con La verdad sobre el caso Harry Quebert, Joël Dicker regresa con Marcus ...
  Disponib 24/48H

  9,95 €